image

FAQ

Dina vanligaste frågor:

Kan jag gå en utbildning trots att jag inte
har i avsikt att arbeta inom ämnet i framtiden?

Ja. Många utav våra elever har inte i avsikt att arbeta inom ämnet de utbildar sig inom, utan vill helt enkelt bara bättra på sina egna kunskaper. Roligt tycker vi!

Vad gäller för ombokning om jag blir sjuk?

Ibland händer det att man mot sin vilja drar på sig en sjukdom. Vid inskickat sjukintyg erhåller du chansen att skjuta upp ditt kurstillfälle kostnadsfritt.

Vad har ni för krav för att få utbilda sig hos er?

Vi kräver ingeting, men rekomenderar att du har erfarenhet inom ämnet sedan tidigare. Detta för att du utan större besvär ska hänga med i utbildningens
höga tempo.

Vad händer om jag inte blir godkänd på min utbildning?

Ingen fara. Om du inte skulle få ett godkänt resultat under utbildningen, erbjuder vi omprov på distans hemma i Sverige. Vid särskilda fall kan omprov göras på plats. Vi kommer finnas där som stöd för dig.

Kan jag dela upp min betalning?

Ja. Vi på Bodyfight tycker alla ska ha chans till ett hälsosammare liv och erbjuder därför räntefri avbetalning. Kontakta oss på info@bodyfight.se, så hjälper vi dig.

Är ni enbart verksamma nere i Marbella?

Nej. Vi har valt att flytta ner hela vår verksamhet till Marbella, men erbjuder fortfarande tjänster efter förfrågan i Sverige.

Hur kan ni hålla ett så mycket lägre pris
än övriga utbildningar?

Vår gemensamma åsikt hos Bodyfight har alltid varit att utbildningar inom träning och hälsa inte ska kosta en förmögenhet, vilket det tyvärr gör på många håll idag. Trots vårt starka varumärke, har vi därför valt att behålla samma låga pris. Vi strävar efter att hålla så låga priser som möjligt och samtidigt erbjuda absolut högsta kvalité av utbildning.