Om BodyFight

Your Body – Your Fight

Om BodyFight AB

Bodyfight AB är ett starkt och växande bolag inom friskvård och hälsa. Vår ambition är en del av vår framgång som utbildare av bl.a. Personliga tränare. Nyligen startade vi en internationell expansion genom etablering i Marbella, Spanien, där du får en perfekt miljö för träning och utbildning. Vi söker alltid efter bra miljöer så att din utbildning blir så inspirerande och effektiv som möjligt.

DIN TRYGGHET

Bodyfight har mer än 10 års erfarenhet av att utbilda och själva arbeta som personliga tränare. Du kan lita på att vi på Bodyfight är dedikerade till träning och har lång erfarenhet som vi delar med oss av. Många PT på Svenska gym har utbildat sig hos Bodyfight.

Vår VD och ägare, Richard Nilsson, blev 2:a i tävlingen Årets PT vilket visar på ett erkännande av en stor mängd profiler, kunder och atleter i träningsbranschen.

Bodyfight har många profiler som kunder och vi vet hur vi man hanterar kändisskap oavsett om din medverkan som kund hos oss skall synas eller ej.

I slutändan är det resultat som räknas. Vår personal visar gång på gång hur de lyckas motivera sig själva och sina kunder inom träning och kost. Det är just dessa personer som utbildar och delar med sig av sina erfarenheter till dig som kund hos Bodyfight.

KOSTEN

Bodyfight utvecklar och säljer egna kosttillskott. Det är ett resultat av vår gedigna kunskap och erfarenhet om kostens betydelse för din träning. De anmärkningsvärda resultat du ser hos många av våra atleter är bevis på att vi kan kost i kombination med träning. Något som också manifesteras i våra utbildningar till kostrådgivare.

NÄTVERKET

Bodyfight består också av ett nätverk av partnerföretag och atleter, alla med det gemensamma att de verkar för att skapa optimala förutsättningar för träning och livslång hälsa genom aktivt agerande. Du som menar allvar med din satsning som PT eller hälsoprofil kan bli en del av detta växande nätverk via Bodyfight.

Allt bra börjar med ett första steg – Kontakta oss idag

30 DAGARS TRÄNINGSUTMANING

Transformera din kropp med bara 15 minuter om dagen. Ingen utrustning krävs.

 

ANMÄL DIG NU!
Bodyfight AB
Vi är ett av Sveriges snabbast växande varumärken inom friskvård och hälsa.
© 2016 Bodyfight AB
Sociala Medier