PT Anton

PT, Kostrådgivare och Utbildare BodyFight PT-School Marbella

Om Anton Valvring

Jag bor i Marbella och finns på plats i Spanien för att hjälpa dig nå dina resultat. Jag är fokuserad när jag tränar själv och med min goda vän Richard, men jag har ett stort hjärta och uppskattar alla som vill något med sin träning, oavsett nivå.

Jag fick mycket uppmärksamhet när jag var mest diskuterade person på flashback under några veckor efter att ha bänkat 157 kg som 16 åring. Sedan dess har jag visat vad regelbunden träning, kombinerat med kunskap och rätt kost, kan åstadkomma. Jag är 196 cm lång och stortrivs som lärare för BodyFight PT-School i Spanien och ansvarig för etablering av BodyFight POWER SERIES kosttilskott. Att se resultaten hos alla de män och kvinnor jag hjälpt med träning och kostschema under de senaste åren är det som glädjer mig mest.

Många gillar mina snabba svar och min raka attityd när det gäller träning och coaching. Jag anpassar mig alltid efter kunden, men är du på jakt efter någon som får dig att växla upp dina träningsresultat så ställer jag alltid upp.

Kontakta mig nu

Läs mer

 

Lic. Personlig tränare

Lic. Kostrådgivare

Lärare Bodyfight PT-School Marbella

Kontakta Anton

Du måste börja med nåt och sluta med nåt om du vill ha en förändring

 

Träna med mig i Spanien !

Bodyfight AB

Vi är ett av Sveriges snabbast växande varumärken inom friskvård och hälsa.

© 2016 Bodyfight AB

Sociala Medier